░ Oι Κωνικοί Άνθρωποι σε τρεις εκθέσεις!


Το 2022, οι Κωνικοί Άνθρωποι και τα Κτήριά τους θα παρουσιαστούν σε τρεις εκθέσεις, δύο ατομικές και μια ομαδική. Δεν θα εκτεθούν τα ίδια έργα σε όλες τις εκθέσεις, ωστόσο θα υπάρχουν σίγουρα κάποια κοινά.

▮ Πρώτη Έκθεση (Ατομική)
Την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, την πρώτη Παρασκευή δηλαδή αμέσως μετά την Κυριακή του Πάσχα μπορείτε να έρθετε στα εγκαίνια, στον καταπληκτικό χώρο τέχνης της Μελάνυθρος στο Καλλιμάρμαρο. Τα εγκαίνια ξεκινούν στις 18:00.
░ Διάρκεια έκθεσης: 27 Απριλίου – 4 Μαῒου 2022
▒ Μελάνυθρος: Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο, Τ: 21 0363 6904 ••• https://www.melanithros.gr ••• info@melanithros.gr

▮▮ Δεύτερη Έκθεση (Ομαδική)
Την Πέμπτη 5 Μαῒου θα λάβω μέρος στην ομαδική έκθεση Digital Art, A New World που οργανώνεται από το Project 2 Athens. Εκεί, μαζί με άλλους 24 καλλιτέχνες θα εκθέσω τέσσερα έργα μου, μεταξύ αυτών και την «Κάλλας», έργο το οποίο έχει να εκτεθεί στο ευρύ κοινό από το 1999. Τελευταία φορά ήταν στον Χώρο Τέχνης Φούρνος όπου και βραβεύτηκε. Η έκθεση είναι μια συνεργασία του Chicago Athenaeum: Μuseum of Architecture and Design με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies και το PROJECT 2 ATHENS.
░ Διάρκεια Έκθεσης: 5 – 15 Μαῒου 2022
▒ Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74, Αθήνα 105 63

▮▮▮ Τρίτη Έκθεση (Ατομική)
Η τρίτη και τελευταία έκθεση για το 2022 θα γίνει στην Ελληνογερμανική Αγωγή! Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα και θα είναι μετά το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Η ΕΑ διοργανώνει συχνά εκθέσεις σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τον σκοπό αυτόν. Τελευταία έκθεση που φιλοξένησε ήταν μια σειρά γελοιογραφιών του Αρκά σχετικά με τον κορονοϊό. Ευχαριστώ ♡ το σχολείο για την μεγάλη τιμή.
▒ Ελληνογερμανική Αγωγή: Δημ. Παναγέα, Παλλήνη 153 51, Τ: 21 0817 6700 ••• https://www.ea.gr

Σας παραθέτω μερικά από τα έργα που θα εκτεθούν (διάσταση 70×100 εκ.)

Το σπίτι και το βιβλιοπωλείο κόμικς του Κωνικού Μίλτου

Ο Κωνικός Μίλτος κληρονόμησε πρόσφατα αυτό το διώροφο από τον παππού του. Τουλάχιστον γλύτωσε το ενοίκιο, αλλά μάλλον θα το χρυσοπληρώσει σε ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις. Στον πρώτο όροφο μετέφερε το βιβλιοπωλείο κόμικς του ενώ αυτός μετακόμισε στον δεύτερο. Ενοικίασε το δώμα της ταράτσας σε έναν Διαχειριστή Πολυκατοικίας, απόστρατο ανθυπασπιστή της Αεροπορίας ώστε να θυμάται τα παλιά όταν τον κυνηγούσαν για τα κοινόχρηστα ή τα πάρτι μέχρι το πρωί. Το σπίτι έμεινε όρθιο μετά την Μεγάλη Πλημμύρα λόγω της πυλωτής.

 

Ξενοδοχείο Σαμίρα


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.