Πόστερ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ


Διαστάσεις 60 εκ. πλάτος x 90 εκ. ύψος
Ασπρόμαυρο
Σχεδιασμός: Μιχάλης Αντωνόπουλος (1998-1999)

Η «Μαρία Κάλλας» είναι ουσιαστικά ένα «ψηφιδωτό» από 1500 περίπου εξώφυλλα μουσικών CD, προσεκτικά επιλεγμένων όσον αφορά στο περιεχόμενό τους. Το πορτρέτο σχεδιάστηκε σε υπολογιστή (Adobe Photoshop) με σκοπό να εικονογραφήσει το εξώφυλλο του περιοδικού HiTECH (#23, Ιανουάριος 1999) και ως mega banner για το Μέγαρο Μουσικής. Σκαναρίστηκαν περισσότερα από 3000 εξώφυλλα ώστε να δοθεί στον σχεδιαστή η δυνατότητα επιλογής εξωφύλλων/ψηφίδων ανάλογα με την ασπρόμαυρη τονικότητά τους.
Χρειάστηκαν σχεδόν τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί το έργο.
Βραβεύτηκε στο 1ο Διαγωνιστικό Φεστιβάλ Τέχνης και Τεχνολογίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Υπουργείου Ανάπτυξης ενώ παρουσιάστηκε εκτενώς στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, στο ΚΛΙΚ, στην Ελευθεροτυπία και αλλού.

Το πόστερ τυπώνεται σε ειδικό χαρτί ενώ τοποθετείται στο κάτω μέρος της εκτύπωσης (μπροστά) ολογραφικό φιλμ ασφαλείας (5×5 εκ.), σφραγίδα και χειρόγραφη υπογραφή του δημιουργού.
• Προς το παρόν διατίθεται μόνο στην Αθήνα
Τιμή (συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής και συσκευασίας): A. Διάσταση: 60×90 εκ. Τιμή: 100 ευρώ χωρίς κορνίζα
Β. Διάσταση: 60×90 εκ. Τιμή: 250 ευρώ με ξύλινη κορνίζα, μαύρη ή μπλε και εκθεσιακό τζάμι ματ.

EXTRA BONUS
Σας δίνεται η δυνατότητα να αντικατασταθεί μια από τις ψηφίδες του έργου με τη δική σας φωτογραφία ή κάποιου αγαπημένου σας (πρόσωπο).

 

 

Συνοδεύεται με Οδηγίες Χρήσης:

Δες το από μακρυά

Για περισσότερες πληροφορίες: antonopoulosmic@yahoo.gr