Κορωναϊός: Μιλάνο > Αθήνα


Σφύριζα αμέριμνος το Απαρλαμόρε Κομιντσετού ας πούμε της Ραφαέλα Καρά ενώ περίμενα το πρώτο κρούσμα Κορωναϊού στην Ελλάδα. Είχα αδειάσει κοντινό σούπερ μάρκετ από γάλατα και μακαρόνια (το είχα δει σε ταινίες που το έκαναν) και τα είχα στοιβάξει στο χωλ, μπροστά από την τουαλέτα. Για πιπί έβγαινα έξω στον κήπο. Επίσης ήμουν πολύ τυχερός γιατί ο Κορωναϊός έπεσε απόκριες οπότε είχα προμηθευτεί μάσκες, περούκες και χαρτοπόλεμο. Είχα κλειδαμπαρώσει καλά μην μπει κανένας Κινέζος (αυτοί χωράνε από παντού) ή Ιταλός στο σπίτι ενώ ψεκαζόμουν με Ντετόλ και Χλωρίνη για Όλες τις Χρήσεις. Αφού το λέει: για Όλες τις Χρήσεις.
Λίγες ημέρες μετά βαρέθηκα να πίνω γάλα και να τρώγω μακαρόνια χωρίς κοκκινιστό και τυράκι οπότε και αποφάσισα να δώσω τέλος στην αγωνία. Θα πήγαινα εγώ στο Μιλάνο να φέρω τον Ιό στην Ελλάδα, όπως κάνουν με το Άγιο Φως που μας φέρνουν από τα Ιεροσόλυμα.

Πήγα στο αεροδρόμιο, ένα εισιτήριο για Μιλάνο παρακαλώ. Δύο ευρώ μου λέει, θα ταξιδέψετε με την Drone Lines. To τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο μου έφτασε στο Μιλάνο δέκα το βράδυ. Το αεροδρόμιο ήταν άδειο οπότε πέρασα άνετα δυο τόνους ναρκωτικά (από τα καλά), τέσσερα οπλοπολυβόλα κι έναν πύραυλο εδάφους-εδάφους. Βρήκα ένα παρατημένο ταξί, ένωσα τα καλώδια, αυτό πήρε μπροστά αμέσως και ξεκίνησα προς Μιλάνο.
Άδεια η πόλη, που πήγαν όλοιοιοιοι; Κοίταζα μήπως πάρω καμιά κούρσα, ψυχή… Ξάφνου βλέπω μια Ιταλίδα καλλονή να βήχει ζαλισμένη. Της λέω περάστε να σας πάω σε ένα νοσοκομείο (στα ιταλικά). Θέλετε καρμπονάρα; Αυτή τρελάθηκε από τη χαρά της που βρήκε βοήθεια και μπήκε μέσα. Της συστήθηκα και όταν συνειδητοποίησε ποιος είμαι, ήρθε πάνω μου αμέσως και με φίλησε στο στόμα μού είπε πως δεν έχει γνωρίσει άλλον άντρα σαν κι εμένα μετά στα καπάκια πέθανε. Λέω τέλεια, κόλλησα. Γύρισα στο αεροδρόμιο, με παρέλαβε ένα Nτρόουν της Άμαζον.
Στο Ελ. Βενιζέλος με υποδέχτηκε ο Κικίλιας με την Μπαλατατσινού και ο Ρουβίκωνας ενώ η μπάντα του Δήμου Αθηναίων έπαιζε το Καλώς Ήρθες Αγάπη του Χατζηγιάννη. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο Δημοσία Δαπάνη, φράγκο δεν πλήρωσα ενώ τα πλήθη με επευφημούσαν, άλλοι έκλαιγαν.
Μου έκαναν εξετάσεις και τελικά δεν είχα Κορωναϊο μα Έμπολα. Με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές και μου ζήτησαν τα νοσήλια με τόκο.
Σήμερα δεν έχω πολύ καλή διάθεση.

©Photo: Daniil Vnoutchkov


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.