Καζαμίας 2023 // Ζώδια


Δεν σας άρεσε το 2022; Που να δείτε το 2023.

♑️ Αιγόκερος
22/12-19/1
Οι Αιγόκεροι είστε λίγο κομπλεξικοί, αλλά η αλήθεια είναι πως έχετε το κοινό σας. Κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα σαν να τα γνωρίζετε όλα. Και όμως κάποιοι νομίζουν πως πράγματι τα γνωρίζετε: «Για να το λέει με τέτοιο ύφος, κάτι θα ξέρει».
Δείτε όμως τι γίνεται στο ηλιακό σας σύστημα: ο Κρόνος μπαίνει από αυτόν τον μήνα, τώρα δα, σε Σύνοδο με τον Άρη, τον Πανιώνιο και την Πανσέληνο. Αυτή η Σύνοδος δεν θα είναι μία απλή Σύνοδος: θα διαρκέσει όλο το 2023, ίσως και μέχρι το τέλος της ζωής σας, αν δεν αυτοκτονήσετε πρωτύτερα από το γραφτό σας. Το 2023 θα σας αλλάξει τα φώτα φίλοι Αιγόκεροι, ξεκινώντας από αυτά του χριστουγεννιάτικου δέντρου που ακόμα δεν ξεστολίσατε. Eπιλέξατε λαμπάκια από το Τζάμπο γιατί η τσεπούλα έχει καβουράκια; Καμπούμ το έλατο! Ωστόσο, ουδέν κακόν αμιγές καλού: θα ενωθείτε σωματικά και συναισθηματικά με έναν από τους πυροσβέστες, τον Μπάμπη, που θα σας ξεκολλήσει προσεκτικά από τον φλεγόμενο καναπέ (τι τη θέλατε τη ζακέτα από πολυεστέρα;).
Υγεία: ελαφριά εγκαύματα, τριχόπτωση, σαλμονέλα από άπλυτο μαρούλι, τσίμπημα από κοριό.
💙 Καλή χρονιά!

♒️ Υδροχόος
20/1-19/2
Παρότι το ζώδιο σας είναι συμπαθητικό, εσείς δεν είστε καθόλου. Ίσως να φταίει ο ωροσκόπος σας. Ίσως και ο χαρακτήρας σας. Μην προσπαθήσετε το 2023 να κάνετε δίαιτα, είναι η χρονιά του Μεταλλικού Βουβαλιού στο Κινέζικο Ωροσκόπιο. Υπάρχουν όμως και ευχάριστα.
Η επιμονή σας στο να ψάχνετε δουλειά φαίνεται πως το 2023 θα αποδώσει καρπούς. Στην κυριολεξία. Θα μαζεύετε καρπούς ελιάς το χειμώνα στη Σπάρτη και το καλοκαιράκι φράουλες στην όμορφη Αμαλιάδα. Προσοχή όμως! Τα άστρα όπως είναι τοποθετημένα δείχνουν πως -ίσως- στην Αμαλιάδα δεν σας κολλήσουν ένσημα. Μην τα διεκδικήσετε, δεν είστε αλεξίσφαιρος.
Ωστόσο φέτος βλέπω ταξίδι. Δεν το λέω εγώ, ο αστρικός σας χάρτης το λέει. Με τη δουλειά στα χωράφια, αλλά και τις σχετικές αμοιβές θα γίνετε αγνώριστος από τις κακουχίες ενώ θα μαυρίσετε από τον ήλιο πιο πολύ και από Μαύρη Τρύπα. Λόγω εμφάνισης θα συλληφθείτε τυχαία -λίγο πριν λάβετε τα δεδουλευμένα σας από τις φράουλες- και θα απελαθείτε στην Υεμένη δωρεάν. Έχει εμφύλιο εκεί, προσπαθήστε να τους συμφιλιώσετε.
Κατά τα άλλα καλά.
💙 Καλή χρονιά!

♓️ Ιχθείς
20/2-20/3
Είστε και ευαίσθητοι, σκέψου να διαβάσετε τι σας περιμένει το 2023. Δεν θα σας τα αποκαλύψω όλα για να μην καταρρεύσετε από τώρα. Πάμε στα ερωτικά. Α, αυτά φαίνονται καλά τώρα που ξαναβλέπω με τα καινούργια γυαλιά της πρεσβυωπίας τον αστρικό σας χάρτη. Μάλλον θα βρείτε ταίρι στην ουρά του σούπερ μάρκετ ή του ΑΤΜ. Την ώρα που θα σκύψετε γιατί σας έπεσε η «Γαλοπούλα Μαράτα χωρίς Γλουτένη Δύο Συσκευασίες Η Μία Δωρεάν +90% Έκπτωση Γιατί Το Προϊόν Λήγει Σε Μισή Ωρα» κάποιος ευαψίας ίσως σας πιάσει τον πωπό ή σας τον ακουμπήσει διακριτικά. Μην σας πιάσουν οι αξιοπρέπειες, μη δώσετε σημασία στο φύλο, μην καλέσετε την αστυνομία (δεν θα έρθει, εκτός κι αν είναι δυνατά η μουσική) μην θυμώσετε, δεχτείτε την προσέγγιση γιατί άλλη δεν θα έχει φέτος. Και όχι μόνο φέτος, ίσως και ποτέ έτσι όπως είστε, με όλο το θάρρος της γνώμης μου. Αποφύγετε τη θάλασσα, υπάρχει περίπτωση επαφής με τσουνάμι ή πετρελαιοκηλίδα. Να αποφύγετε και τις λίμνες φέτος. Και το νερό.
Από υγεία; Θα κολλήσετε κοκκύτη, αλλά κανείς δεν θα το καταλάβει έτσι όπως καπνίζετε.
💙 Καλή χρονιά!

♈️ Κριός
21/3-20-4
Πολεμοχαρείς Κριαράκιδες! Το ξέρετε πως έχετε κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη. Τυχεροί! Σκεφτείτε πως άλλοι είχαν κυβερνήτη τον Έντουαρντ Σμιθ. Πρέπει να ηρεμήσετε όμως γιατί μας έχετε ζαλίσει με την «ειλικρίνειά» σας. «Εγώ ό,τι σκέφτομαι, το λέω» διαλαλείτε δεξιά αριστερά, καμαρώνετε κιόλας. Να λέτε τη γνώμη σας όταν σας ρωτούν. Κρατήστε λίγο το στοματάκι σας κλειστό, λίγο! Άλλο ειλικρινής και άλλο χαιρέκακος. Τέλος πάντων μην σας μαλώνω, ας δω τον αστρικό σας χάρτη. Δεν βλέπω κάτι, έχει συννεφιά σήμερα.
💙 Καλή Χρονιά που αποκλείεται αν συνεχίσετε τα ίδια.

♓️ Ιχθείς
20/2-20/3
Αγαπημένοι, ευαίσθητοι και τυχάρπαστοι Ιχθείς! Τα άστρα λάμπουν για εσάς. Ευτυχώς, γιατί άλλο φως δεν βλέπω τώρα που θα σας κόψουν το ρεύμα. Μισό να δω τον αστρολογικό σας χάρτη ώστε να σας πω περισσότερα και επουσιώδη. Βλέπω τον Ερμή πως δεν είναι πια ανάδρομος, μα σε συναστρία με τη Σελήνη και τον Αυγερινό, τη Μικρή Άρκτο και τη Μεγάλη Πρέσπα. Καταπληκτικός οιωνός ψαράκια μ. Σας έχω ευχάριστα νέα!
Η προσπάθειά σας στο να ψάχνετε δουλειά φαίνεται πως το 2035 θα τερματιστεί, ξεκινάει η σύνταξη.
Εδώ επίσης βλέπω τον Πλούτωνα σε ευθυγράμμιση με, με, μισό να φορέσω τα γυαλιά μου. Σε ευθυγράμμιση με έναν Νάνο. Λευκό Νάνο. Αν έχετε και Ωροσκόπο στον Ζυγό, ποιος στη χάρη σας. Φέτος θα βρείτε επιτέλους ταίρι. Άτακτα χρυσόψαρα! Όλο βόλτες θα είστε μαζί του: θα υιοθετήσετε έναν σκύλο με τσιμπούρια και καλαζάρ, να περπατήσετε και λίγο, σαν το ανθρωπάκι της MICHELIN έχετε γίνει.
💙 Καλή Χρονιά!

♉️ Ταύρος
21/4-20/5
Εχετε ανάγκη από αγάπη και δεν βρίσκεται ανταπόκριση; Λυπάμαι πραγματικά (καθόλου). Η συστοιχία πεντέξι πλανητών θα θα σας αφήσει ολομόναχο και το νέο έτος, ίσως και περισσότερο. Σημαντικό ρόλο παίζει -δυστυχώς- ο Ουρανός που θα μετακινηθεί κοντά στον Κρόνο, στον Ταύρο δίπλα στο Μοσχάτο. Βέβαια παίζει ρόλο και ο κακός σας χαρακτήρας, ίσως και η αχρωματοψία που δεν σας βοηθά στην ορθή επιλογή των ρούχων σας. Πράσινο μπλουζάκι και κόκκινο παντελόνι; Ο Λουμίδης Παπαγάλος είστε; Όμως! Όμως φαίνεται να κινείται κάτι στα οικονομικά σας: θα κινηθούν οι τελευταίες σας καταθέσεις στη Revolut προς τα ταμεία της εφορίας τώρα που σας τσάκωσε να φοροδιαφεύγετε. Και όχι άδικα! Kυκλοφορούσατε τόσα χρόνια τη Jaguar F-Type με πινακίδες «Ανάπηρος Πολέμου» που καταφέρατε και βγάλατε -ποιος ξέρει πως- όταν πέσατε από την καρέκλα, παίζοντας Call of Duty.
Απελπισμένος, ίσως στραφείτε στον ακραίο ισλαμισμό και ανατιναχτείτε σε ζαχαροπλαστείο, θα κόψετε μαχαίρι και τα γλυκά που τόσο θέλατε. Αν το αποφασίσετε τελικά, επιλέξτε ένα ΜΑΧ PERRY να σας μνημονεύουμε με χαρά,. Κατά τα άλλα καλά.
💙 Καλή Χρονιά!

♊️ Δίδυμοι
21/5-21/6
Τι τρελοζώδιο είστε! Φτου σας! Ποιο εύκολα προβλέπει η ΕΜΥ -και πέφτει μέσα- «Έκτακτο Καιρικό Φαινόμενο» παρά εγώ το μέλλον σας. Κοιτώντας πιο προσεκτικά τον αστρολογικό σας χάρτη βέβαια, είναι φανερό πως θα σας επηρεάσει ο Δίας. Αχ αυτός ο Δίας ο κεραυνοβόλος, ο γίγαντας αερίων. Αν και εργάζεστε στην παραδοσιακή, από πάππου προς πάππου οικογενειακή επιχείρηση στην Κόρινθο που φτιάχνει τριήρεις, τα έσοδά σας είναι πενιχρά. Ωστόσο τα νέα για εσάς είναι εξαιρετικά: θα βρείτε δυο δουλειές ακόμη, μία στο e-Food και μία στη Wolt ώστε να συμπληρώσετε για το ενοίκιο και την ΕΥΔΑΠ. Από υγεία; Όλα καλά, αρκεί να κοιτάτε όμως δεξιά-αριστερά-δεξιά όταν περνάτε τις διαβάσεις «πεθαμένος» από την κούραση, μην σας κόψει κανένα τραμ. Αν περάσει το τραμ από επάνω σας και με φουλ κόσμο μέσα, πως θα σας αναγνωρίσουν στο νεκροτομείο; Το καταλαβαίνετε αυτό; «Αυτή η μαρμελάδα είναι ο άντρας σας; Να σας δώσω αυτή τη χαρτοσακούλα. Χμ ίσως καλύτερα να σας δείχναμε το DNA του» θυμάστε τι έγινε με τον Γκαουντί. Ωστόσο, μην σας πάρει από κάτω με αυτά που αποκαλύπτω, «ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον», αν και πάντα πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου. Κρίμα.
💙 Καλή Χρονιά!

♋️ Καρκίνος
22/6-22/7
Το 2022 ήταν δύσκολο για εσάς, που να δείτε το 2023. Το ισοζύγιο των πλανητών Άρη και Κρόνου το λένε, όχι εγώ. Μπορεί να περνιέστε για όμορφοι, αλλά φέτος δεν θα σταυρώσετε ούτε κουνούπι. Μείνετε στην κακοσχέση που έχετε ήδη, μη χωρίσετε για κάτι καλύτερο. Αν δεν είστε ακόμη κατεστραμένος οικονομικά θα σας αποτελειώσει η ΔΕΗ τον Φεβρουάριο, θέλατε να ζεσταθείτε χειμωνιάτικα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα φέρει τα πάνω κάτω, ίσως κολλήσετε ελαφρύ αφροδίσιο σαν του Στάλιν. Και αυτό όχι από σεξ, αλλά από ποτήρι σε καφενείο και σχισμένο χειλάκι. Κρίμα. Κατά τα άλλα καλά όμως.
Καλή Χρονιά!

♌️ Λέων
23/7-23/8
Αναμφισβήτητα το καλύτερο ζώδιο, το λένε τα άστρα και ο σχετικός, πιστοποιημένος χάρτης. Ευλογημένοι οι Λέοντες, υπέροχοι άνθρωποι. Μάλιστα όσοι και όσες γεννηθήκατε 23 Αυγούστου, φέτος θα είναι η χρονιά σας, ποιος τη χάρη σας! Αν γινόταν εκλογές θα βγαίνατε παμψηφεί Πρόεδρος σε λατινική χώρα, κοινοτάρχης, ταμίας δεκαπενταμελούς, διαχειριστής πολυκατοικίας, εξάρχης στα λυκόπουλα. Ωστόσο αν δεν σας συλλάβουν στο αεροδρόμιο για χρέη προς το Δημόσιο είναι η ευκαιρία σας να φύγετε να πάτε αλλού, σας περιμένει ζωή στρωμένη με χρυσοπέταλα, έξω όχι εδώ. Τα λέω από δυο φορές όλα γιατί είστε λίγο αφηρημένοι, τυχάρπαστοι και αποσπάται η προσοχή σας εύκολα. Από υγεία, όλα θα πάνε πολύ καλά αν κόψετε ποτό, τσιγάρο, mountain bike, μπριζολάκια, βλακείες, ναρκωτικά, χωρίς προφυλακτικό.
💙 Καλή Χρονιά!

♍️ Παρθένος
24/8-22/9
Είστε από αυτές τις μουρλές που βάζετε τα κουταλάκια στη σειρά μέσα στο συρτάρι της κουζίνας; Είστε από εκείνους που σκουπίζετε τα πόμολα με βρεγμένο μαντηλάκι; Από αυτούς είστε! Έλεος! Πως είναι δυνατόν να συνορεύετε με τους υπέροχους Λέοντες; Ο αστρολογικός σας χάρτης είναι ξεκάθαρος, το 2023 θα είναι τρίσεκτο για εσάς: οικονομικά, έρωτας, διάθεση, όλα χάλια. Στην υγεία βλέπω πως τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα: πλένεστε με σαπούνια που σκοτώνουν το 99,99% των βακτηριδίων; Θα κολλήσετε αυτό το 0.01% που μένει αθάνατο. Aν και δεν έχετε τον Θεό σας, να πάτε σε έναν παπά να σας διαβάσει, να σας βρέξει με λίγο βασιλικό, με βενζίνη και σπίρτο να γλυτώσει η ανθρωπότητα από τους Παρθένους (με την καλή έννοια, μην το πάρετε προσωπικά).
Ωστόσο! Ωστόσο οι Παρθένοι με Ωροσκόπο Σκορπιό θα γνωρίσετε φέτος τον έρωτα της ζωής σας (μάλλον).
💙 Καλή Χρονιά (δεν το εννοώ)!

♎️ Ζυγός
23/9-22/10
Είστε οι μόνοι που δεν σας στεναχωρεί η μακροχρόνια ανεργία. Όλη μέρα τηλεόραση και να τα παστίτσια και τα χρυσά σνίτσελ από τη μαμά που το παιδί είναι στεναχωρημένο και όλο το χαρτζηλίκι στο ΚΙΝΟ και το Πάμε Στοίχημα.σαν φυσητήρας έχετε γίνει. Πρέπει να ενεργοποιηθείτε, να κάνετε οικογένεια, είστε 48 χρονών πια, αφήστε το LOL και την Πασιέτζα. Το 2023 φαίνεται πως θα είστε περισσότερο δραστήριοι, δεν το λέω εγώ αλλά ο Πλούτωνας που είναι σε συναστρία με την Πούλια και τον Αυγερινό. Αν και έχετε σπουδάσει Κοινωνική Θεολογία η τελευταία σας δουλειά ήταν Συνυπεύθυνος Ισιώματος Σεντονιών σε μπουρδελάκι της επαρχίας. Αλλά και από εκεί απολυθήκατε γιατί μια ζωή σας έστρωνε το κρεβάτι η μαμά, τι να στρώσετε; Από υγεία: θα έχετε τριχόπτωση στα πόδια, πρόβλημα με τις κλειδώσεις σας λόγω πάχους και ακινησίας και ίσως κάποια στομαχικά προβλήματα. Πείτε στη μαμά να σταματήσει να τηγανίζει τις πατάτες για τον μουσακά και ξεκινήστε να πίνετε τον χυμό ενός λεμονιού κάθε πρωί (με μπόλικο νερό). Παίξτε Πάμε Στοίχημα τον Μάρτιο, κάτι θα σκάσει, καλό. Κατά τα άλλα, τα ίδια.
💙 Καλή Χρονιά!

♏️ Σκορπιός
23/10-22/11
Θέλετε εξουσία και έλεγχο; Ας γελάσω και συγνώμη. Τα άστρα δείχνουν πως το νέο έτος θα είναι εξαιρετικά καλό για εσάς, ένα θαύμα! Ουπς κοίταζα τον αστρικό χάρτη ανάποδα. Το ξαναπάμε: δύσκολα τα πράγματα για το νέο έτος. Τραγωδία σκέτη. Ωστόσο τα ερωτικά σας θα πάνε πολύ καλά, ειδικά αρχές του χρόνου: μια μοναδικά τεράστια βλακεία που θα κάνετε στη δουλειά θα είναι η αιτία όλοι οι συνάδελφοι, το αφεντικό και οι πελάτες της εταιρίας να θέλουν να σας κάνουν έρωτα. Θα κρατήσει για λίγο αυτό γιατί είστε καταφερτζής και μαλαγάνας: θα μπουρδουκλώσετε την κατάσταση, ρίχνοντας το φταίξιμο αλλού, σε άλλον Σκορπιό φίλο σας. Βέβαια μπορεί να είστε εσείς ο φίλος σας, μην σας μπερδεύω. Αυτά όσον αφορά στα ερωτικά σας. Από υγεία καλά, ο Κρόνος που ευθυγραμμίζεται με τον Κένταυρο δείχνουν μια ελαφριά ωτίτιδα 4 Ιουνίου μετά το μεσημέρι και αυτό όχι σίγουρο. Επίσης θα γίνει σεισμός.
💙 Καλή Χρονιά!

♐️ Τοξότης
23/11-21/12
Η εξωστρέφεια σας είναι το κάτι άλλο, πραγματικοί διασκεδαστές. Γελάνε όλοι εις βάρος σας αλλά και με αυτό (με τα κιλά σας). Τα σημαντικά αυτά ταλέντα φαίνεται πως θα σας προσφέρουν παντεσπάνι μέσα στο νέο έτος. Θα βρείτε δουλειά σε κεντρικό φανάρι, παίζοντας μπάλες και κορίνες. Αν δεν σας πατήσει smart όλα θα πάνε καλά. Τα ερωτικά σας, χμ, τα βλέπω επίσης εξαιρετικά. Παρατηρώ Βαλέ κούπα και Ρήγα φεραίο σε συναστρία με τον Ποσειδώνα (συνδυάζω τις μεθόδους πρόβλεψης, ταρό, πασιέτζα, αστέρια για καλύτερα αποτελέσματα). Ο Βαλές μοιάζει με γοητευτικό σεκιουριτά, ο Ρήγας με ζάμπλουτο ηλικωμένο φαρμακοποιό. Δεν είναι ξεκάθαρο, εκεί ανάμεσα πάντως σας βλέπω, ίσως και λόγω του Κρόνου που περνάει χιαστά από τον Ερμή.
💙 Καλή Χρονιά!


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.