Έκθεση Digital Art: «Οι Κωνικοί Άνθρωποι / Τα Κτήρια»


Την πρώτη Παρασκευή μετά το Πάσχα, στις 29 Απριλίου στις 18:00, ο γραφίστας – δημοσιογράφος Μιχάλης Αντωνόπουλος* θα εκθέσει 14 κτήρια των βραβευμένων Κωνικών Ανθρώπων του. Οι Κωνικοί Άνθρωποι είναι δισδιάστατοι, απόγονοι του Καραγκιόζη, που ζουν σε ένα τρισδιάστατο περιβάλλον, για την ακρίβεια αξονομετρικό.
Μεταξύ των κτηρίων που θα εκτεθούν στον Χώρο Τέχνης «Μελάνυθρος» (Ζάππα 4, Καλιμάρμαρο) θα δείτε το Κωνικό Υπουργείο Παιχνιδιών με τα παμπάλαια παιχνίδια, το Κωνικό Υπουργείο UNDO στο οποίο οι Κωνικοί Άνθρωποι απευθύνονται για να ακυρώσουν μια κακή πράξη τους (που μαθεύτηκε) ή ένα τυχαίο, μα ατυχές συμβάν, το Κωνικό Ερευνητικό Κέντρο με τα πειράματα Επιβράδυνσης Χρόνου, το Κωνικό Δημαρχείο και τον γοητευτικό δήμαρχο που βγάζει ατελείωτους λόγους στην Πλατεία Αλήθειας, το Κωνικό Μεταγωγικό Σκάφος που απογειώνεται με τη βοήθεια Κωνικών Αρχαιόπτερων για καθαρά οικολογικούς λόγους, δυο Κωνικές Πολυκατοικίες που έμειναν όρθιες μετά τον Μεγάλο Καταποντισμό χάρη στην πυλωτή τους και πολλά ακόμα. Άλλωστε, δίπλα σε κάθε έργο θα υπάρχει επεξηγηματικό κείμενο για να καταλαβαίνετε τι στο καλό είναι όλα αυτά που βλέπετε.

Χώρος Τέχνης Μελάνυθρος, Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο

Την έκθεση θα προλογίσουν ο Αντώνης Παπαϊωάννου και ο Γιάννης Στεφανάκις.

*Μάθετε περισσότερα για τον δημιουργό.

Χορηγοί έκθεσης: ΕΨΑ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, prognosi, Tentagon, kartomania.gr
Yποστηρικτές: karkinaki.gr, eltstorytelling, QIQ Point, στριπ

Κωνικό Υπουργείο UNDO

 

Κωνικό Υπουργείο Παιχνιδιών
Κωνικό Υπουργείο Παιχνιδιών

 

Κωνικό Δημαρχείο

 

Κωνικό Ερευνητικό Κέντρο

 

Κωνική Πολυκατοικία

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.