Σαδισμός και Κτηνωδία


Σφύριζα αμέριμνος το τραγουδάκι Ντάρι Ντάρι ενώ ακουμπούσα κάτι μπριζολάκια στα κάρβουνα. Εκανε κρύο βέβαια, αλλά είχα δίπλα μου μια θερμάστρα εξωτερικού χώρου για την οποία είχα επιδοτηθεί με πολλά λεφτά από το Υπουργείο Υγείας (πήρα την επιδότηση γιατί είπα πως θα καπνίσω τα κρέατα).
Προσπαθούσα να κάνω ησυχία για να ακούσω το πρώτο τσιρτσίρ που κάνει το νωπό κρέας πάνω στην πυρακτωμένη σχάρα, είχα στήσει και αυτί. Αντί της μελωδίας ακούω ένα ντάπα ντούπα, ντάπα ντούπα που δυνάμωνε συνεχώς. Ήταν ένα ελικόπτερο Mil Mi 26 που προσπαθούσε να προσγειωθεί στον κήπο μου, πάνω στον σκύλο.
Ο αέρας πήρε τα κάρβουνα, τα σήκωσε και τα πέταξε στο καινούργιο μου μπεζ παντελόνι που μόλις είχα αγοράσει από το Lidl (το έδιναν δώρο μαζί με τις δέκα μπριζόλες).
Από το ελικόπτερο κατέβηκαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων με κουκούλες, φλογοβόλα, νάρκες και ρόπαλα του μπέιζμπολ. Χαιρόσουν να τους βλέπεις. Μαζί τους κι ένας εισαγγελέας πολύ αυστηρός, μακάρι να ήταν έτσι όλοι. Βγάζει από την τσέπη ένα ένταλμα, εγώ εν τω μεταξύ είχα μείνει με το βρακί, το παντελόνι έγινε στάχτη και όπως και να το κάνεις, εισαγγελέας ήταν δεν μπορείς να τον υποδέχεσαι έτσι.
Μου λέει πως κατηγορούμαι για σαδισμό και κτηνωδία, πως είμαι ποινικά κολάσιμος και τέτοια. Ψελλίζω, κλαίγοντας λίγο, πως ένα συναινετικό χαστουκάκι έριξα στον πωπό της Κικίτσας εχθές άντε δύο, απαλά, βάζω και κρέμα στα χέρια, πολύ μαλακά, πιάστε. Εγώ δεν… Μου εξηγεί να σκάσω και να τον ακούσω: κ. Αντωνόπουλε γύρισε ο άνεμος σε νοτιά και μετέφερε τη μυρωδιά των μπριζολακίων που ψήνατε χωρίς αιδώ στα ρουθούνια ενός Γαλλόφωνου μουσουλμάνου ταξιτζή που έκανε πιάτσα λίγο πιο κάτω, εκεί δεξιά. Κοίταζω προς τα εκεί δεξιά, βλέπω έναν κρατήρα.
Ο εισαγγελέας συνεχίζει: ο γαλλόφωνος εκνευρίστηκε πάρα πολύ που κάποιος έπινε μπύρες κι έψηνε χοιρινό χωρίς να τον ρωτήσει. Πήγε να τηλεφωνήσει στον βουλευτή Γιαννούλη να το καταγγείλει μα αντί να βγάλει το κινητό από την τσέπη, τράβηξε καταλάθος το σπαγκάκι του γιλέκου του και ανατινάχτηκε, εξαερώνοντας ό,τι πέρναγε από εκεί δίπλα.
Ευτυχώς απ’ ό,τι έμαθα τα θύματα ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ που έψαχναν ταξί, άνθρωποι είναι και αυτοί μα δεν στεναχωριέσαι τόσο.
Σήμερα δεν έχω πολύ καλή διάθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.