Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας


#NoMorePain

▷ Από τον Νοέμβριο του 2017 είμαι ψιλοεθελοντής (θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα) στην ΑμΚΕ karkinaki που αφορά στον καρκίνο των παιδιών. Το karkinaki.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει το τεράστιο ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.
Δημιουργοί του karkinaki είναι δύο σπουδαίοι άνθρωποι και γονείς, η Μένια Κουκουγιάννη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λιάρος.
▷ Ως Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας (International Childhood Cancer DayICCD) έχει καθιερωθεί η 15η Φεβρουαρίου και το κεντρικό σύνθημα φέτος είναι #NoMorePain. Η παγκόσμια οργάνωση Childhood Cancer International – CCI) αφιερώνει τη συγκεκριμένη ημέρα στην προσπάθεια μείωσης του πόνου που σχετίζεται με τον καρκίνο και τη θεραπεία του. Σύμφωνα με έρευνα του 2011, το 65,6% των χωρών όλου του κόσμου δεν προσφέρουν υπηρεσίες παρηγορητικής φροντίδας σε παιδιά!
Σε συνεργασία με το karkinaki έκανα ένα re-design σε δύο infographics (oι Πηγές αναγράφονται σε αυτά // μτφ. Μ.Κ.) που αποτυπώνουν το πρόβλημα και θα χρησιμοποιηθούν στη σχετική επικοινωνία. Ρίξτε μια ματιά στα στοιχεία.

 

Προσπαθώ δε, να τους πείσω να κάνω και ένα re-design το λογότυπό τους 🙂
Επισκεφτείτε το https://karkinaki.gr/ για περισσότερες πληροφορίες. Κάνετε Like στην Fb σελίδα

#NoMorePain

© Αρχικής εικόνας: annie-spratt


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.