Πρόγραμμα Χορηγίας και Ανταποδοτικά Οφέλη


Πρόγραμμα Χορηγίας στην έκθεση «Οι Κωνικοί Άνθρωποι – Τα Κτήρια» και Ανταποδοτικά Οφέλη

Αγαπητέ επιχειρηματία,
27 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2022 θα εκθέσω 14 μεγάλα έργα με τους βραβευμένους μου «Κωνικούς Ανθρώπους» και τα Κτήριά τους. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 29 Απριλίου, την πρώτη Παρασκευή μετά το Πάσχα.
Για τα κόμικς μου «Οι Κωνικοί Άνθρωποι» μπορείς να μάθεις περισσότερα από τη συνέντευξή μου στο Woman Toc, στο site μου monocomic.com, στο site της Athens Voice, στη σελίδα της ΙΟΝ σοκοφρέτα και στη δική μου σελίδα στο Facebook, την οποία ακολουθούν 5.500 χιλιάδες άτομα με συνεχή και αυξανόμενη τάση.

Η έκθεση θα γίνει σε έναν από τους πιο όμορφους Χώρους Τέχνης της Αθήνας, στη «Μελάνυθρο» στο Καλλιμάρμαρο.

Χώρος Τέχνης Μελάνυθρος, Καλλιμάρμαρο, Ζάππα 4, Αθήνα 116 35

Η διάστασή των έργων ξεκινάει από 70 εκατοστά x1 μέτρο μέχρι και 2 μέτρα x 1 μέτρο. Tυπώνονται σε ειδικό χαρτί και σε υψηλή ανάλυση στην εταιρία kartomania.gr. Πλαισιώνονται με ξύλινη κορνίζα και ειδικό γυαλί ασφαλείας ματ, ειδικό για εκθέσεις.
Τα έργα θα είναι υπογεγραμμένα χειρόγραφα, θα έχουν σφραγίδα και ειδικό ολογραφικό φιλμ ασφαλείας, διάστασης 5×5εκ. Η τιμή πώλησής τους είναι 450 ευρώ/έργο.

Κωνικό Υπουργείο Αλληλογραφίας / Διάσταση: 2×1μ.

Η πρότασή μου αφορά στο εξής:

Μία από τις επιχειρήσεις του Κωνικού Εμπορικού Κέντρου θα «ανήκει» στη δική σου επιχείρηση. Θα σχεδιάσω ειδικά για εσένα την Κωνική Ψηφιακή Επιχείρησή σου. Σου παραθέτω κάποια παραδείγματα με τους Χορηγούς (EΨΑ, prognosi, TENTAGON, ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, kartomania.gr, QIQ Point) που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σε κάθε κατάστημα θα υπάρχει QR Code ώστε ο επισκέπτης της έκθεσης να μπορεί άμεσα να συνδέεται με το site της επιχείρησής σου.

Κωνικό Εμπορικό Κέντρο: σε αυτό θα σχεδιαστεί η επιχείρησή σου.

Το λογότυπο της επιχείρησής σου θα επικοινωνηθεί σε όλα τα post της έκθεσης σε Facebook, Instagram και Pinterest. Nα σημειώσω εδώ πως είμαι κάτοχος της Διεθνούς Πιστοποίησης Staregister Επαγγελματιών Social Media/Pro Advanced Level που είναι αναγνωρισμένη από τον IPC (International Personnel Certification Association), μία πιστοποίηση που εγγυάται την άρτια, επαγγελματική και αποτελεσματική επικοινωνία στα social media.
Το λογότυπο της επιχείρησής σου θα τοποθετηθεί σε όλες τις αφίσες και τις προσκλήσεις. Οι αφίσες θα αναρτηθούν σε επιλεγμένα σημεία (εταιρείες, cafe, βιβλιοπωλεία, πανεπιστήμια στο κέντρο της Αθήνας κ.ά.) θα τυπωθούν με τοπικό UV στην εταιρεία Διάγραμμα.
Θα μπει στις ψηφιακές και έντυπες προσκλήσεις.
Θα μπει σε banner 80εκ. x 200 εκ. στην έκθεση.
Θα επικοινωνηθεί έντονα στους 5.500 ακόλουθους του Fb Page «Οι Κωνικοί Άνθρωποι».
Τέλος, η ψηφιακή επιχείρησή σου θα βρίσκεται για πάντα στο έργο αυτό. Για παράδειγμα, θα εκτεθεί ξανά (χωρίς καμία άλλη υποχρέωση από την πλευρά σου) τον Νοέμβριο φέτος σε έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ιδιωτικού σχολείου «Ελληνογερμανική Αγωγή», όπου φοιτούν 2000 μαθητές και εργάζονται συνολικά 560 άτομα είτε ως εκπαιδευτικό είτε ως διοικητικό προσωπικό.
Οι χορηγοί θα επικοινωνηθούν σε καταχώρηση στο Free-Press στριπ για το κόμικς που κυκλοφορεί σε όλη την Αθήνα στις 15 Απριλίου.

Αγαπητέ επιχειρηματία,
η συμμετοχή της εταιρίας σου στην έκθεση μου ως Χορηγός θα ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή και σημαντική βοήθεια, ενώ θα δημιουργηθεί για την εταιρία και τα ηλεκτρονικά σου μέσα, μια έντονη, καθημερινή και ξεχωριστή επικοινωνία μεταξύ 11 Απριλίου έως και 3 Μαΐου 2022.

Χορηγία Α / 650 ευρώ: συμπεριλαμβάνονται όλα τα παραπάνω συν ένα έργο που θα σου δοθεί με το Κωνικό Εμπορικό Κέντρο με την επιχείρησή σου, κορνιζαρισμένο με ξύλινη κορνίζα και τζάμι ματ. Ισχύει για ελεύθερο κατάστημα στον τέταρτο ή τρίτο όροφο του Κωνικού Εμπορικού Κέντρου.

Χορηγία Β / 450 ευρώ: συμπεριλαμβάνονται όλα τα παραπάνω συν ένα τυπωμένο έργο που θα σου δοθεί με το Κωνικό Εμπορικό Κέντρο με την επιχείρησή σου (χωρίς κορνίζα). Ισχύει για ελεύθερα καταστήματα στον τρίτο όροφο του Κωνικού Εμπορικού Κέντρου.

Χορηγία Γ / 350 ευρώ: συμπεριλαμβάνονται όλα τα παραπάνω. Ισχύει για ελεύθερα καταστήματα στον πρώτο και δεύτερο όροφο του Κωνικού Εμπορικού Κέντρου.

Λήξη ενδιαφέροντος: 10 Απριλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες:
Μιχάλης Αντωνόπουλος
6980229480 / antonopoulosmic@yahoo.gr

 


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.