Μια Κυριακή Γεμάτη Κόμικς


Οι εκδόσεις Webcomics σε συνεργασία με τον πολυχώρο The White Rabbit (Σολωμού 12 και Στουρνάρη 11, Εξάρχεια) διοργανώνουν την εκδήλωση «Μια Κυριακή Γεμάτη Κόμικς», την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Πρόκειται για μια ημερίδα κόμικς στο κέντρο της Αθήνας, με παρουσία πολλών Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε workshops και πάνελ συζήτησης με θέμα τα κόμικς. Θα λειτουργεί bazaar εκδοτικών οίκων, με συμμετέχοντες τις εκδόσεις Webcomics, Ένατη Διάσταση και Comicdom Press, θα βρίσκεται κοντά μας ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος των αυτοεκδόσεων, οι Εκδόσεις του Κάμπου και θα γνωρίσετε τους ανθρώπους πίσω από το Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω».

Oι πόρτες ανοίγουν για καφέ και αγορές κόμικς στις 11:00, και στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί το workshop με τίτλο «Το χρώμα στα κόμικς» (Βάλια Καπάδαη και Αλεξία Λουγιάκη), το οποίο θα επικεντρώνεται στον χρωματισμό στα κόμικς. Στις 15:30 θα έχουμε πάνελ με θέμα «Πώς να δείξετε τα κόμικς σας στο κοινό» (Γιώργος Καμπάδαης, Αγγελική Σαλαμαλίκη, Μυρτώ Γκιούλη και Δανάη Κηλαηδόνη, με συντονιστή τον Soloup), με συμμετέχοντες δημιουργούς που έχουν κάνει αυτοέκδοση, καμπάνια για crowdfunding, έκδοση στο εξωτερικό, κλπ. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα workshop, με θέμα «Από το καρτούν μέχρι τον ρεαλισμό» (Νικόλας Στεφαδούρος και Ευγενία Κουμάκη), το οποίο θα αφορά τα διάφορα σχεδιαστικά στυλ στα κόμικς. Στις 20:30 θα ξεκινήσει πάρτι, το οποίο θα είναι φυσικά μασκέ, αφού βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα!

Περισσότερα για τις εκδόσεις Webcomics: http://webcomics.gr/
Μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση στο facebook εδώ.


    Αφήστε μια απάντηση

    Your email address will not be published. Email and Name is required.