Μαθήματα Facebook


✅ Ιδιαίτερα μαθήματα Επαγγελματικού Facebook
Facebook Business Page: Content Marketing and Statistics

Eκπαιδευτείτε γρήγορα, οικονομικά και κυρίως αποτελεσματικά στην επιτυχημένη επικοινωνία της εταιρίας, της επιχείρησης ή των δεξιοτήτων σας στο Facebook, το πιο δυνατό εργαλείο* στα socia media. Αλλάξτε θεαματικά τον τρόπο προβολής σας -από την πρώτη κιόλας ανάρτηση- σε μια αγορά +πέντε εκατομμύριων** Ελλήνων χρηστών.

Τα μαθήματα επαγγελματικού Facebook απευθύνονται:
① Σε Επιχειρηματίες (μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις), Αυτοαπασχολούμενους, Στελέχη Επιχειρήσεων, Δημόσια Πρόσωπα (πολιτικοί, εικαστικοί, μουσικοί, ηθοποιοί κ.ά.) που θέλουν να προβάλλουν με επιτυχία τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή τις δεξιότητές τους μέσα από ένα αποτελεσματικό και εξαιρετικά οικονομικό εργαλείο επικοινωνίας.
• Διάρκεια: 6 ώρες (τρία δίωρα ή δύο τρίωρα)

② Σε δημοσιογράφους, γραφίστες, επαγγελματίες της επικοινωνίας που θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες social media marketing στους πελάτες τους.
• Διάρκεια: 8 ώρες (τέσσερα δίωρα)

➡ Στο μάθημα θα διδαχτείτε την ορθή χρήση της προσωπικής και επαγγελματικής σελίδας σας στο Fb, το σωστό διάβασμα των στατιστικών και τη δημιουργία Αλληλεπίδρασης ώστε να απογειώνετε την οργανική απήχηση, τις διαφημίσεις σας και το σημαντικότερο: τη δομή του περιεχομένου των αναρτήσεών σας (Content Marketing).

Ζητήστε πληροφορίες για το κόστος και τη δομή των μαθημάτων στο antonopoulosmic@yahoo.gr
► Τα μαθήματα γίνονται στην Αγία Παρασκευή (Aττική).
► Υποστήριξη και μετά τα μαθήματα μέσω Ομάδας στο Facebook.
► Απαιτείται προσωπική Σελίδα Facebook και βασικές γνώσεις Η/Υ.

Εισηγητής: Μιχάλης Αντωνόπουλος, μέλος ΕΔΙΠΤ, FAEP, FIPP.
Δείτε ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δείτε την Ομιλία του Μιχάλη Αντωνόπουλου στο 3ο Συνέδριο Graphic Stories Cyprus στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία (Κύπρος, Μάρτιος 2017).

* Πηγή: Focus Bari / Web IT
* * Πηγή: Facebook/Ημερίδα: Boost Your Business/Μουσείο Μπενάκη

©Εικονογράφηση: Μ.Α. // Υποβρύχιο σε Ανάδυση

#Digital_Marketing #Content_Marketing #Ιδιαίτερα_Μαθήματα_Social_Media #Social_media_seminars #Αντωνόπουλος_Μιχάλης #monocomic #Social_Media_Marketing


    Αφήστε μια απάντηση

    Your email address will not be published. Email and Name is required.