Κόμικς Τοίχου


ΚΟΜΙΚΣ ΤΟΙΧΟΥ: Οι Κωνικοί Άνθρωποι
Οι Κωνικοί Άνθρωποι και ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, αντλώντας έμπνευση από τις Εφημερίδες Τοίχου* που βρίσκονται παντού στην Αθήνα, πήραν την απόφαση να υλοποιήσουν τη δική τους έντυπη ανάρτηση παρουσιάζοντας κάθε μήνα ένα αυτοτελές κόμικς σε διάσταση Α3 (χαρτί εκτύπωσης: 160 γρ. Ultra Fine). Το project αυτό βαφτίστηκε «ΚΟΜΙΚΣ ΤΟΙΧΟΥ: Οι Κωνικοί Άνθρωποι» και προσφέρεται στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις 30-50 ευρώ/μήνα (συμπεριλαμβάνεται σχεδιασμός, εκτύπωση και παράδοση στον χώρο σας, δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι). Παράδοση μόνο στην Αθήνα.

Με τον τρόπο αυτό οι Κωνικοί Άνθρωποι θα επικοινωνήσουν με ένα νέο κοινό που ενδεχομένως, λόγω της μικρής οθόνης του κινητού τους (με το οποίο συνδέονται συνήθως στο διαδίκτυο), δυσκολεύονται να διαβάσουν μια ψηφιακή σελίδα κόμικς.
Για το σκοπό αυτό είμαστε σε αναζήτηση -πιλοτικά- πολυσύχναστων σημείων της Αττικής: σχολές, πολυχώρους, εκδοτικές εταιρίες, βιβλιοπωλεία, ατελιέ, μπαρ-καφέ κ.λπ.  όπου, σε επιλεγμένα σημεία (εσωτερικοί χώροι) θα αναρτάται το «ΚΟΜΙΚΣ ΤΟΙΧΟΥ: Οι Κωνικοί Άνθρωποι».
Οι χώροι που τελικά θα επιλεγούν θα προβάλλονται σε μόνιμη βάση στο monocomic.com, στην αντίστοιχη Σελίδα στο Facebook, στη Σελίδα Facebook των Κωνικών Ανθρώπων και σύντομα και σε άλλες σελίδες και blogs που θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Τελικό προσχέδιο αφίσας.
Τίτλος ιστορίας: Να Σκάσει!
Δημοσιεύτηκε στο socomic.gr της ION Σοκοφρέτα στις 9 Απριλίου 2017

Τελικό προσχέδιο αφίσας.
Τίτλος ιστορίας: Σφηνάκι Φράουλα.
Δημοσιεύτηκε στο socomic.gr της ION Σοκοφρέτα στις 12 Φεβρουαρίου 2017

Οι Κωνικοί Άνθρωποι συνεργάζονται από τον Οκτώβριο του 2016 με το socomic.gr της ΙΟΝ.

Μάθετε περισσότερα για τους Κωνικούς Ανθρώπους
Μάθετε περισσότερα για τον δημιουργό
Επικοινωνία: antonopoulosmic@yahoo.gr

—————————————–
* Οι εφημερίδες τοίχου μοιάζουν με αφίσες, αλλά έχουν εντελώς διαφορετική λειτουργία και τρόπο επικοινωνίας του μηνύματος. Οι τελευταίες επικοινωνούν άμεσα το μήνυμα, ακόμη και σε έναν οδηγό αυτοκινήτου που κινείται με ταχύτητα στον δρόμο. Τις εφημερίδες τοίχου μπορείς να τις διαβάσεις μόνο πεζός.


One thought on “Κόμικς Τοίχου

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.