Κωνικά Δώρα


Κωνικά Δώρα
Οι Κωνικοί Άνθρωποι και το monocomic.com σε συνεργασία με την Centaur Print ανακοινώνουν δύο νέους διαγωνισμούς μέσα από τα αντίστοιχα Facebook Pages:
1. Facebook Page Oι Κωνικοί Άνθρωποι // @OIKONIKOIANTHROPOI
2. Facebook Page Monocomic // @monocomic

Αριστερά το εικαστικό της κούπας, δεξιά τα δύο εικαστικά για τα T-Shirt

Το δώρα συνοδεύεται από σφραγισμένο πιστοποιητικό αυθεντικότητας, ολογραφικό φιλμ ασφαλείας και υπογραφή του δημιουργού Μιχάλη Αντωνόπουλου.

1. Aπό το Fb των Κωνικών Ανθρώπων δίνουμε σε δύο τυχερούς από μία κούπα με θέμα «Καλημέρα είπαμε!». Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στις 19:00.
★ Λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό

Το θέμα της κούπας: Καλημέρα είπαμε

2. Από το Fb Monocomic δίνουμε σε δύο τυχερούς από ένα T-Shirt με Κωνικούς Ανθρώπους. Θέμα «Tα τρία σύμβολα που μισώ: &…!»* Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν μέγεθος ΧS>XXL και χρώμα T-Shirt μαύρο ή άσπρο. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις 19:00.
★ Λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό

Οι κληρώσεις θα γίνουν στην Centaur Print, Καραϊσκάκη 35, Ψυρρή, Πλατεία Ηρώων.
Τα δώρα θα συνοδεύονται από σφραγισμένο πιστοποιητικό αυθεντικότητας, ολογραφικό φιλμ ασφαλείας και υπογραφή του δημιουργού Μιχάλη Αντωνόπουλου.

*Οι Κωνικοί Άνθρωποι απεχθάνονται τα αποσιωπητικά (…) γιατί δεν τους νοιάζει τι υπονοείς, θέλουν ξεκάθαρες απαντήσεις, το θαυμαστικό (!) γιατί νιώθουν πως θες εκβιαστικά να τους εντυπωσιάσεις και το συμπλεκτικό σύμβολο (&) γιατί είναι αδύνατο να το γράψουν με το χέρι, είναι και άσχημο.


    Αφήστε μια απάντηση

    Your email address will not be published. Email and Name is required.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.