Ιδιαίτερα μαθήματα Adobe Illustrator


Μάθε με απλό και κατανοητό τρόπο το Adobe Illustrator μέσα από ιδιαίτερα μαθήματα στον δικό μου χώρο στην Αγία Παρασκευή (Αττική). Μάθε να σχεδιάζεις λογότυπα (εταιρική ταυτότητα), χάρτες και γραφήματα (infographics), πίνακες, εικονογραφήσεις, αφίσες και γραφικά για social media. Mάθε να το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με το Adobe Photoshop και απογείωσε τα δισδιάστατα γραφικά σου.

Εισηγητής είναι ο γραφίστας Μιχάλης Αντωνόπουλος με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία (ΑΚΤΟ, Επισκέπτης καθηγητής στο ΤΕΙ Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών, ΤΕΙ Γραφιστικής κ.ά.), ομιλητής σε δεκάδες σεμινάρια και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ έχει εικονογραφήσει για το περιοδικό National Geographic, την Athens Voice και για δεκάδες ευρωπαϊκά και διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα. Infographics του έχουν δημοσιευτεί στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων όπως το ΕΘΝΟΣ, το ΒΗΜΑ, η ΙΣΟΤΙΜΙΑ, η ΗΜΕΡΗΣΙΑ, η Νέα Μεσημβρινή κ.ά. Σχεδιάζει στο Adobe Illustrator τα βραβευμένα κόμικς του Οι Κωνικοί Άνθρωποι ενώ έχει βραβευτεί για τη γραφιστική του εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλυτικό Βιογραφικό εδώ

Ζήτησε περισσότερες πληροφορίες ή μια τηλεφωνική επικοινωνία στο antonopoulosmic@yahoo.gr

Gallery

 

 

Η Χώρα των Κωνικών Ανθρώπων. Ο χάρτης έχει σχεδιαστεί στο Adobe Illustrator. Το αρχείο έχει πλάτος 350cm και σχεδιάζεται συνεχώς, προσθέτωντας στοιχεία, από το 2013.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Email and Name is required.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.