Ζώδια και Καιρός


Καλό μήνα! Σε μια σπάνια εξωσυντεχνιακή συνεργασία προχώρησαν οι αστρολόγοι μας. Αποφάσισαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στον Καιρό ώστε να πέφτουν πιο συχνά μέσα. Έτσι σχεδίασαν έναν ακόμη αστρικό χάρτη ώστε να προβλέπουν τον Καιρό που αντιστοιχεί στο κάθε Ζώδιο! Πριν βγείτε λοιπόν έξω ή αν είστε αγρότης διαβάστε το Ζώδιό σας ώστε να είστε σίγουρος τι καιρός σας περιμένει. Απίθανο;

Αιγόκερως

22/12-19/1
Η συναστρία του Πλούτωνα με τον Ήφαιστο και τον κομήτη Χάρλεϋ… Χάρλεμ… Χάλόου… κάπως έτσι, είναι ξεκάθαρη όσον αφορά στην πρόβλεψη: πολύ δύσκολα τα πράγματα για εσάς και όλο σας το σόι, λυπάμαι. Αν παίρνετε σύνταξη καλό είναι να ξεσυνηθίσετε, μην ξαναπάτε στο ΑΤΜ. Θα σας την κόψουν εντελώς μαζί με το ρεύμα, το νερό και το βήχα (κόψτε το ρημάδι το κάπνισμα, μα τόσα λεφτά για τσιγάρα).
Ωστόσο υπάρχουν και καλά νέα, αν είστε νέος κάτω από 30 (εκατοστά ύψος) θα βρείτε δουλειά με καλό μισθό και πάμπολλες προοπτικές. Τα ερωτικά; Ξέρω, αλλά δεν σας λέω γιατί θα συγχιστείτε.

➡ Καιρός
Nα προσέξετε τους κεραυνούς μεταξύ Τετάρτης και Πέμπτης. Η συναστρία και άλλα σημάδια σαν λεκέδες από φτέρνισμα καπνιστή στον αστρικό σας χάρτη, δείχνουν πως υπάρχει πιθανότητα να σας χτυπήσει κεραυνός και να σας κάνει κίτρινα κομματάκια. Aυτό πιθανά θα συμβεί, περιμένοντας στην ουρά για το δημοτικό συσσίτιο ή κατά τον βραδινό ύπνο κάτω από τη γέφυρα. Μπορεί να είναι και κεραυνοβόλος έρωτας, πράγμα -μάλλον- απίθανο έτσι όπως καταντήσατε.

Υδροχόος

20/1-19/2
Ενα από τα χαρακτηριστικά σας είναι πως είστε έξυπνοι. Αφού είστε τόσο έξυπνοι γιατί βρίσκεστε ακόμα στη χώρα; Η Αφροδίτη μαζί με τη Γη και τη συμμετοχή του Ερμή σχηματίζουν στον σκοτεινό ουρανό ένα σχήμα παράξενο, σαν τρίγωνο ανάποδο… σαν μουτζουρίτσα σε τζάμι… σαν καλώδιο; Αυτό δείχνει πως είστε μπερδεμένοι, δεν ξέρετε ποιον λογαριασμό να πρωτοπληρώσετε, σε ποια χώρα να μεταναστεύσετε. Αν είστε γυναίκα θα πρέπει, μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, να επιλέξετε επιτέλους έναν σύντροφο ανάμεσα στους τόσους που σας θέλουν (αστειεύομαι). Δεν σας φοβάμαι, είστε πεισματάρηδες, δεν με νοιάζει κιόλας.

➡ Καιρός
Ο καιρός θα είναι άστατος με πολύ Υετό. Ομίχλη παντού. Θερμοκρασία από πέντε έως και εννέα βαθμούς μυωπίας.

Ιχθείς

20/2-20/3
Ευαισθητούλια μου εσείς, έχω καλά νέα: αστειεύομαι. Δύσκολα τα πράγματα, κρίμα. Η είσοδος του Άρη μαζί με άλλους τέσσερις πλανήτες σχηματίζει Πεντάγωνο. Να προσέξετε λοιπόν μην κατακρημνιστείτε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας στη στάση ΕΘνική Άμυνα στο Πεντάγωνο. Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Μάρτιο θα λάβετε δώρο μέσα στο μήνα τον εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ. Γελάω όταν φαντάζομαι τι θα πάθετε κατά το άνοιγμα του φακέλου, κοιτάζοντας το πολυψήφιο νούμερο: ζαλάδα και σαλάκι; Πονάκι στην πλάτη, δυσφορία; Τι το θέλατε το ηλεκτρικό καλοριφέρ βρε κατακαημένοι; Μου θέλατε κοτοπουλάκι με πατατούλες στον φούρνο; Ανάβατε θερμοσίφωνα -μου το παίζετε γαλαζοαίματοι- θέλατε και ζεστό μπάνιο; Οπότε την ημέρα των γενεθλίων σας το μόνο φως στο σπίτι θα είναι από τα κεριά της τούρτας. Στα ερωτικά βλέπω -επίσης- ένα φως, ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία στη ΜΕΘ.

➡ Καιρός
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς με αποτέλεσμα να ασθενήσετε από ανεμοβλογιά και ανεμογκάστρι μαζί.

Κριός

21/3-20-4
Τα άστρα είναι ξεκάθαρα. Καλά νέα. Η κοινωνικότητα σας θα εκσφεντονιστεί στα απώτερα ύψη, θα γίνετε πολύ δημοφιλείς, φτου σας μην σας ματιάσω αστέρια μου! Όλοι θα σας καλούν για βραδινό φαγητό (δείπνο): θα σας προσλάβουν επιτέλους ως βοηθό delivery στο Χειροποίητο Σουβλάκι ο Αποστόλης, 9 το βράδυ με 3 το πρωί. Θα μπαίνετε λίγο μέσα βέβαια -δεν έχετε δικό σας μηχανάκι- γιατί πηγαίνετε τα σουβλάκια με την τζιπάρα 4χ4 που αγοράσατε πριν δέκα+ χρόνια και δεν ξέρετε τι να την κάνετε. Με τα μπουρμπουάρ που θα μαζεύετε τσίκι τσίκι, τώρα που όλοι είναι χουβαρντάδες, θα αγοράσετε επιτέλους μπρελόκ για τα κλειδιά σας που όλο χάνετε. Τα ερωτικά σας, τα βλέπω αρκετά καλά. Θα σας ερωτευτεί η θυγατέρα του σουβλατζή, μα θα φάτε ξύλο. Αν είστε γυναίκα, τα ίδια και χειρότερα.

➡ Καιρός
Αν είστε βουνίσιος Κριός (τραγί δηλαδή) να προσέξετε, πιάστε τοίχο. Το πρωί με την αυγούλα θα εκδηλωθεί ο Παγετός που το κράταγε κρυφό τόσο καιρό.

Ταύρος

21/4-20/5
Με τον Ήλιο να σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Ευκλείδη και τον Ερμή να κινούνται στον Σκορπιό και την Αίγινα, ε όπως και να το κάνουμε υπάρχει μια κίνηση. Και όπου εκδηλώνεται κίνηση, φεύγει η κατάθλιψη, όπως το κύμα σκορπά την άμμο και τα κοχυλάκια (ωραίο!). Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός πλανητών και άστρων που πηγαινοέρχονται πέρα δώθε, σας αποκαλύπτει ανεπιφύλακτα πως πρέπει να δώσετε περισσότερο χώρο στο μοναδικό σας ταίρι: να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο κλουβί, μεγάλωσε το καναρίνι. Θα παραμείνετε για ένα -ακόμη- έτος (φωτός) μόνοι σας. Μετά βλέπουμε. Ακόμη χειρότερα τα οικονομικά σας. Από υγεία καλά ευτυχώς αρκεί να κόψετε τις καθημερινές τουλούμπες και τα hot dog, έχετε γίνει σαν βουβάλι.

➡ Καιρός
Ίσως τα φτιάξετε με τον Σάκη (Ποιον Σάκη; Μα τον Αρναούτογλου)

Δίδυμοι

21/5-21/6
Είστε συνεχώς κακόκεφοι; Μην ανησυχείτε, δεν είστε καταθλιπτικοί, ούτε κυκλοθυμικοί ή τίποτα καραπαράξενοι: το ζώδιό σας φταίει και η κατάσταση στη χώρα βέβαια. Η πανσέληνος στις 9 Ιουνίου ίσως δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα υγείας στο καλό σας αυτί. Μην ανησυχήσετε καθόλου, ούτως ή άλλως δεν ακούτε κανέναν, ποτέ. Τα ερωτικά σας, μετά τη συναστρία Πλούτωνα-Άρη-Γαλαξία και My Market ίσως πάνε λίγο καλύτερα, πράγμα απίθανο. Από δουλειά σάς βλέπω να γυρνάτε στο χωριό σας και από διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός ποπ μουσικής να πήζετε φέτα ΠΟΠ.

➡ Καιρός
Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Αγοράστε φακούς επαφής και γκλίτσα να βλέπετε που πατάτε. Μπόλικος Υετός.

Καρκίνος

22/6-22/7
Υπερευαίθητοι, ε; Που να διαβάσετε και τις προβλέψεις για το ζώδιό σας. Η νοητή γραμμή που σχηματίζουν διάφοροι πλανήτες δίνουν ξεκάθαρα το μήνυμα: τη βάψατε! Ας ξεκινήσουμε από τα οικονομικά, το ανορθόγραφο ταμπελάκι «Πεινάο, είμαι Ωρθόδωξος» δεν πιάνει πια, πρέπει να ακολουθήσετε καλύτερο marketing. Βέβαια αν είσασταν καλοί στο marketing δεν θα σας είχαν απολύσει από αντίστοιχη θέση σε πολυεθνική. Από υγεία τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα, ενδέχεται να φάτε αδέσποτη σφαίρα, μην ζητιανεύετε έξω από τράπεζες, σημειώνονται ληστείες. Στα ερωτικά φαίνεται πως, χμ, για να δω πάλι τον αστρικό σας χάρτη, φαίνεται πως θα έχετε έναν μεγάλο έρωτα. Ναι. Ενας μεγάλος φουντωτός σκύλος θα σας ερωτευτεί και θα σας ακολουθεί παντού. Κατά τα άλλα καλά.

➡ Καιρός
Ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ακριβώς από πάνω σας.

Λέων

23/7-23/8
Το τέλειο ζώδιο πραγματικά! Τι τυχεροί! Οι πλανήτες χορεύουν γύρω σας γιατί εσείς είστε ο Ήλιος! Όλα δείχνουν πως μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα κερδίσετε ένα μεγάλο ποσό στον Κούκο Μονό ή στα ζάρια. Στον αστρικό χάρτη βλέπω και έναν μεγάλο έρωτα, μάλλον με γνωστό μοντέλο μαγιώ ή με πλούσια γυμνάστρια, κάτι τέτοιο. Για τις Λιονταρίνες τα νέα είναι εξίσου ευχάριστα, θα σφάζονται στην ποδιά σας ορδές κόκο μπόϋς. Στην υγεία τα πράγματα φαίνονται λίγο άσχημα, ίσως σας ενοχλήσει μια ελαφριά ημικρανία μέσα στη χρονιά. Δεν θα κρατήσει όμως περισσότερο από τέσσερα λεπτά. Για όσους έχετε γεννηθεί 23 Αυγούστου η ζωή σας θα είναι ακόμα πιο υπέροχη, το αξίζετε άλλωστε.

➡ Καιρός
Αίθριος

Παρθένος

24/8-22/9
Έλεος! Τι ζώδιο κι εσείς, απαπά. Αρχειοθετείτε τις πετσέτες στην ντουλάπα ανά μέγεθος, χρώμα και ημερομηνία αγοράς, τοποθετείτε τα ποτήρια στην ντουλάπα της κουζίνας ανά ύψος… Θα σας πω λοιπόν τι βλέπω στον αστρικό σας χάρτη. Ο Κρόνος μπαίνει συμμετρικά από δεξιά στη νοητή γραμμή του φεγγαριού της Γης, κάτι που συμβαίνει μια φορά στα 100 δευτερόλεπτα. Κακό αυτό. Στα ερωτικά βλέπω πως θα ερωτευτείτε έναν ακατάστατο, ο οποίος θα σας συντρίψει ψυχολογικά ενώ όσον αφορά στην υγεία, μάλλον θα κολλήσετε τη Νόσο των Πουλερικών μετά από γεύμα στον φίλο σας (ξέχασε να πλύνει το κοτόπουλο με ξύδι και χλωρίνη όπως εσείς, το έβρασε σε νερό της βρύσης και όχι σε Λουτρακίου κ.λπ.). Αν δεν κολλήσετε τη Νόσο των Πουλερικών ίσως τραυματιστείτε ελαφρά στο γυμναστήριο μετά από επαφή πέλματος με μπανανόφλουδα και πτώση στον διάδρομο με το πρόσωπο. Εύχομαι όχι. Την μπανανόφλουδα δεν την έβαλα εγώ, άλλος.

➡ Καιρός
Ίσως στη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου να σχηματιστεί παγετός στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Να προσέχετε, εντάξει;

Ζυγός

23/9-22/10
Η συνέργεια Πλούτωνα και Δία στο ζώδιό σας θα φέρουν έναν άνεμο αλλαγής. Στην υγεία για παράδειγμα: πονάνε τα δόντια σας τόσο καιρό, κάποια πέφτουν κι εσείς φυγόπονος -είστε και πάμφτωχος- δεν πάτε σε έναν οδοντίατρο. Να πάτε! Η αναπνοή σας θυμίζει βόλτα στον Ασπρόπυργο εκεί που καίνε καλώδια ενώ τα δόντια σας θυμίζουν τα κτίρια στο Λένινγκραντ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα λεφτά για τον οδοντίατρο θα έρθουν, το βλέπω στον αστρικό σας χάρτη επάνω δεξιά. Μια θεία σας από τη μεριά του μπαμπά, θα τα τινάξει μετά από έκρηξη θερμοσίφωνα. Θα σας αφήσει πέντε μεγάλα βάζα με κέρματα. Και όχι χάλκινα, όλα δίευρα.

➡ Καιρός
Αν και έχετε υψηλότερη πίεση και από χύτρα ταχύτητας αγοράστε 30 κιλά αλάτι, ρίξτε το στα σκαλιά γιατί σύντομα σχετικά ίσως χιονίσει, έντονα και κατά τόπους. Αν δεν χιονίσει, το αλάτι διώχνει τους ανεπιθύμητους οπότε όλα καλά.

Σκορπιός

23/10-22/11
Θέλετε εξουσία και έλεγχο; Ας γελάσω και συγγνώμη. Εσείς με δυσκολία πληρώνετε τον διακανονισμό στα Κοινόχρηστα, θέλετε και αρχηγηλίκια; Από την άλλη βέβαια, έτσι όπως βλέπω τον αστρικό σας χάρτη, οι πλανήτες δείχνουν πως είναι πολύ πιθανό να σας προσλάβουν στην Ελληνική Υπηρεσία Διαστήματος, και μάλιστα στη θέση του Υπεύθυνου Αστεροειδών και Αστεριών (τα πλάσματα της θάλασσας) ή ως γραφίστα. Είστε αστέρι! Από υγεία, πιθανό να παρουσιαστεί μια μικρή έλλειψη ασβεστίου στα κόκαλά σας που θα τρίζουν λόγω της έλειψης βαρύτητας και των αστρικών ταξιδιών μεταξύ σπιτιού-Υπηρεσίας. Τα ερωτικά σας σε σύντομο -σχετικά- Διάστημα θα βελτιωθούν, ίσως λογοδοθείτε με κάποιον από το προσωπικό της Υπηρεσίας, με ντόπιο Αστροναύτη ή Τεχνικό Πυραύλων Εδάφους-Εδάφους. Μπορεί και να μην συμβεί τίποτα από τα παραπάνω.

➡ Καιρός
να τα μαζεύετε

Τοξότης

23/11-21/12
Χρυσές δουλειές! Με συγχωρείτε… Σας πέρασα για τον Τοξότη, την Κατασκευαστική Εταιρεία. Εσείς καμία σχέση. Η Αφροδίτη στον Δία και η Χρυσελεφάντινη Αθηνά με τις Εννέα Μούσες στον αστερισμό του Τοξότη από κάτω, δείχνουν μια μικρή βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Τόσο μικρή, σχεδόν ανεπαίσθητη, τα ίδια και χειρότερα δηλαδή. Τον Μάρτιο ίσως κλειστείτε στο ασανσέρ, είναι πιθανό να κόψουν τη ΔΕΗ σε όλη την πολυκατοικία, ίσως και στο τετράγωνο. Μην ανησυχείτε όμως, το ασανσέρ αερίζεται κανονικά. Βλέπω καλά τα ερωτικά ωστόσο! Αν είστε Τοξότενα ίσως τα φτιάξετε με τον γοητευτικό πυροσβέστη που θα σας απεγκλωβίσει. Προσοχή όμως! Αν δεν του αρέσετε θα σας αφήσει στο ασανσέρ για πάντα.

➡ Καιρός
Εντονα καιρικά φαινόμενα μάλλον, με μπόλικο Υετό. Μικρή πιθανότητα να γνωρίσετε σε παιδικό πάρτι έναν ταχυδακτυλουργό που δεν θα είναι ταχυδακτυλουργός, αλλά λέει τον καιρό στον ΑΝΤ1.


    Αφήστε μια απάντηση

    Your email address will not be published. Email and Name is required.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.