Διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας Ρέγκε


Ο διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας Ρέγκε (Intl. Reggae Poster Contest) ανακοίνωσε το κλείσιμο του 5ου, κατά σειρά, διαγωνισμού του. Η διαδικασία της ψηφοφορίας ξεκίνησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και θα λάβει χώρα στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Πρώτη φάση (προεπιλογή 400 αφισών): 17 Φεβ-3 Μάρ 2017
  • Δεύτερη Φάση (τελική επιλογή των 100 καλύτερων): 10 Μαρ – 24 Μαρ
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη 1η Απριλίου 2017.

Οι διοργανωτές του Διαγωνισμού, Μαρία Παπαευσταθίου και Dane Thompson, ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν καθώς και την κριτική επιτροπή για τον πολύτιμο χρόνο τους να εξετάσει και να ψηφίσει τις αφίσες. Ο διαγωνισμός δεν θα ήταν επιτυχής χωρίς τη συμβολή τους! Οι δυο επιτροπές απαρτίζονται από τα εξής μέλη:

Επιτροπή προ-επιλογής: Elmer Sosa (Μεξικό), Eric Francis Eshun (Γκάνα), Frank Arbelo (Κούβα), Κathiana Cardona OpArt (Βενεζουέλα), Propaganda (Ελλάδα), Rob Snow (Αγγλία), Ola Kot (Πολωνία), Li Xu (Κίνα), Tomoko Miyagawa (Ιαπωνία), Shangning Wang (Κίνα), Rory Taylor (Αγγλία), Susan Lee Quee (Τζαμάικα), Wu Zhonghao (Κίνα).

Επιτροπή Τελικής επιλογής: Andrew Lewis (Καναδά), Χάρης Τσέβης (Ελλάδα), Elizabeth Resnick (Αμερική), John Moore (Βενεζουέλα), Luba Lukova (Αμερική), Sergio Olivotti (Ιταλία), Suzana Machicao (Μπολίβια) Richard Doubleday (Αμερική), Roy Villalobos (Αμερική), Yossi Lemel (Ισραήλ).

Ο 1ος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Κίνγκστον της Τζαμάικα (δωρεά του Montego Bay International Airport και του ξενοδοχείου Spanish Court Hotel), γραμματοσειρές από την εταιρεία Parachute αξίας 500€ καθώς και ένα iPad. Ο 2ος και ο 3ος θα κερδίσουν από ένα Wacom Pen ενώ και οι τρεις μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν cd και βιβλία σχετικά με τη ρέγκε μουσική (δωρεά της VP Records).

Οι νικητές του 5ου διαγωνισμού θα συμμετέχουν σε διάφορες εκθέσεις παγκοσμίως με πρώτη για το 2017, στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, τον Ιούνιο, που θα αποτελέσει μέρος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Positive Vibration (www.facebook.com/events/1225282717539274/). Στην ίδια εκδήλωση, το 2016, σε δημοπρασία, οι διοργανωτές σύλλεξαν £1,800 τα οποία δώρησαν στο Alpha Boys School, στο Κίνγκστον, Τζαμάικα.

 

Σύνδεσμος: www.reggaepostercontest.com
Eπικοινωνία: www.reggaepostercontest.com/about/contact/
Facebook: @InternationalReggaePosterContest


    Αφήστε μια απάντηση

    Your email address will not be published. Email and Name is required.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.